QNX Neutrino - Realtime operációs rendszer, fejlesztõ eszközök.
 
       
"Építsünk egy megbízhatóbb világot"
products markets
developer download licensing education FAQ

 

 

 

HomeFelhasználási területek Gyógyászati, orvosi és laboratóriumi mûszerek, berendezések  
Gyógyászati, orvosi berendezések, laboratóriumi mûszerek
 

Az orvosi készülékek gyártói a QNX megbízhatóságára alapoznak

A vezérlõterembõl kilépve a QNX új területen kapott lehetõséget a bizonyításra, ezúttal olyan gyógyászati, orvosi berendezésekben mutathatta be páratlan megbízhatóságát, amelyek üzemeltetése során az emberi élet biztonsága, fenntartása az elsõdleges szempont. A QNX technológia megtalálható már mindenféle gyógyászati és emberi élettel kapcsolatos tudományos alkalmazásban, mint pl. mûtéti berendezések, diagnosztizáló eszközök, kórházi páciens felügyeleti alkalmazások, valamint otthoni betegfelügyeleti eszközök esetében.

A QNX Neutrino RTOS egy robusztus, hibatûrõ megoldás a stabilitást igénylõ alkalmazások számára. A QNX Neutrino memória-terület védett, üzenetváltáson alapuló architektúra, amely olyan fejlesztõeszközöket biztosít, melyek segítségével rövidebb fejlesztési ciklust, határozottan kevesebb szoftverhibát(bug), gyorsabb piacrakerülést érhetünk el, mint a hagyományos RTOS-ok használatával. Lényegesen jobb megjelenítési teljesítményt érhetünk el a nagyteljesítményû QNX Photon microGUI grafikus rendszer használatával.

A QNX Neutrino RTOS alkalmazása jelentõsen lecsökkenti a hardver költségeket is, mivel kevés memóriaigénye van és moduláris a felépítése. A fejlett power management-je meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát a mobil orvosi készülékekben, valamint azonnali rendelkezésre állást biztosít.

Az orvosi eszközök fejlesztõi számára kivételesen megbízható, gyorsan elkészíthetõ programkód elõállítására alkalmas fejlesztõrendszer áll rendelkezésre. A QNX Momentics development suite elnevezésû fejlesztõrendszer integrált eszközöket biztosít a memória-analízis, trace analízis, application profiling, visual debugging, remote diagnosztika megvalósításához, a grafikus felület (GUI) létrehozásásához, stb. Valamint gazdagon biztosít driver fejlesztõ készleteket, opcionális forráskód szintû programcsomagokat. A QNX Momentics a nyitott rendszerû, könnyen bõvíthetõ Eclipse framework-on alapul.

FDA minõsítéssel rendelkezõ QNX-alapú eszközök

Aksys PDH
Személyi hemodialysis rendszer

Burdick Quest
Electrokardiográf stressz-teszt berendezés

Deltex Medical
CardioQ haemodynamic monitor rendszer

Huntleigh Diagnostics
Kézi használatú magzati CTG monitoring egység

Intralase FS
Nagyteljesítményû szemsebészeti lézer

Physiometrix PSA 4000
Anesthesia monitor rendszer

Siemens AXIOM Artis
Digitális röntgen és radiográf rendszer

 

 

Többet is megtudhat az egyes termékcsaládokról, szolgáltatásokról:

A Partner Network Directory -banIpari fokozatú technológia
Sikersztorik
 

Van néhány gyógyászattal kapcsolatos sikertörténetünk is....

Vevõi vélemény

"Mi azonnal megszerettük a runtime modul stabilitását, a gyors fejlesztést támogató eszközöket és a beépített grafikus interfészt..."

Peter Goldstein, IntraLase Corp.

Telematics
Vevõi vélemény

"A QNX tulajdonképpen mindent biztosított, amire szükségünk volt..."

Physiometrix Inc.

Telematics


Látogatóink száma: Refinance