QNX Neutrino - Realtime operációs rendszer, fejlesztõ eszközök.
 
       
"Építsünk egy megbízhatóbb világot"
products markets
developer download licensing education FAQ
HomeFelhasználási területek  
Main Image
Felhasználási területek

Autóipar

Miért alkalmaz QNX -et az Acura, Audi, DaimlerChrysler, Delphi, Motorola, Harman Becker, és a Johnson Controls, miért építik be termékeikbe - berendezéseikbe a QNX Neutrino RTOS -t ?

 

Hálózati és Távközlési

A világ hálózati eszközeit gyártó legnagyobb vállalatok, pl. Cisco QNX technológiára állnak át egyes termékeik esetében. Nézzük meg, hogyan segíti a QNX a telekommunikációs, hálózati eszközök folyamatos, hibamentes, kivételesen stabil mûködését.

Vezérlés és Automatizálás

Miért választják egyre többen gyártó berendezéseik vezérléséhez, felügyeletéhez a QNX -et ?

A QNX alapú vezérlõrendszerek folyamatos üzemben mûködnek - évi 365 napon, napi 24 órán át - gyártanak csokoládét, mikrochipeket, aszfaltot, betont, mûködtetnek szerszámgépeket, postai levélelosztó berendezéseket, olaj-fúrótornyokat, atomerõmûveket.

 

Hadiipar, Biztonságtechnika, Védelmi berendezések

Hadiipari szabvány minõsítés (DO-178B, MIL-STD 1553, QNX Neutrino RTOS: #0033857, cage code: 3AD83)

Miért alkalmazza az Amerikai hadsereg (U.S. Army), a NASA, Boeing, BAE Systems, Lockheed Martin, a Tenger alatti hadviselés központja (Naval Undersea Warfare Center), miért telepítik a realtime, üzenetváltáson alapuló rendszereikbe a QNX -et?

A 911 segélyhívó rendszerek állandó rendelkezésre állást biztosítanak a QNX segítségével, évi 365 napon, napi 24 órán át.

Orvosi és Laboratóriumi mûszerek, berendezések

A dialízistõl a lézeres szemsebészet -ig rendkívül sok szakterületen bizonyított már a QNX. Gyõzõdjünk meg róla, hogyan nyújt a QNX OS kivételes megbízhatóságot, nagy teljesítményt az FDA minõsítésû berendezésekben.

123További sikersztorik, részletesen....

arrowAerospace, ûrkutatás

Az ûrsiklók fedélzetén is megtalálhatóak QNX OS alapú rendszerek. A QNX Neutrino OS a hõvédõ csempék átvizsgálásához használatos Canadarm robotkar vezérlését végzi.

Shuttle Remote Manipulator System (SRMS), Orbiter Boom Sensor System,
egy robotkar, amelyre mûszerek vannak felszerelve az ûrsikló hõvédõ csempéi esetleges sérüléseinek átvizsgálásához.