QNX Operációs rendszer, fejlesztõeszközök vezérlõ alkalmazásokhoz.

Magyar nyelvû QNX oldalak - folyamatos fejlesztés alatt ! A régebbi oldalak itt érhetõek el.
"Építsünk egy megbízhatóbb világot"
products markets developer download
licensing education education
 


     
 
-
Home QNX Letöltések
Letölthetõ szoftverek, segédanyagok
   

A QNX Software Systems több mint 25 éve gyárt Realtime OS technológiát, fejlesztõeszközöket, valamint professzionális szolgáltatásokat - üzenet-alapú, beágyazott rendszereket alkalmazó cégek részére. Az eltelt évek alatt a QNX operációs rendszer több generációja jött létre, amelyek megbízhatóan üzemelnek világszerte.

QNX 2 Operációs rendszerrel kapcsolatos anyagok

    A QNX 2 operációs rendszerrel igen sok alkalmazás mûködik még ma is - ügyfeleink, felhasználóink teljes megelégedésére. Hivatalosan már ez az OS nem támogatott, de a meglévõ gépparkok szervizeléséhez még megvásárolható azok az ügyfelek számára, akik ilyen meglévõ rendszerrel rendelkeznek. Hivatalos technikai támogatás már nincs, de a szervizelését külön kérésre, megrendelésre ellátjuk.

QNX 4 Operációs rendszerrel kapcsolatos anyagok

    A QNX 4 operációs rendszer kifutóban van. Új fejlesztéshez már nem javasoljuk.

QNX 6 Neutrino operációs rendszerrel kapcsolatos anyagok

    A QNX 6 minden tekintetben egy korszerû operációs rendszer. A QNX Momentics PE és SE változat tartalmazza a teljesen integrált fejlesztõkészletet. Mivel GNU fordító is van hozzá, nagyon könnyen fordíthatunk le Linux/GNU disztribúciókból is ingyenesen elérhetõ, nyílt forrású programokat QNX 6 Neutrino OS alá.

 

A QNX RTOS 6.3 próbaverziója ingyenesen letölthetõ a www.qnx.com weboldalról, ami a Photon elnevezésû grafikus felülettel rendelkezik.

Ingyenesen letölthetõ továbbá egy teljes szoftvergyûjtemény CD is.